Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Áfonyás Heets és más aromák - mit érdemes tudni róluk?

(2022-05-05)
Ha célként tűzted ki magad elé a dohányzásról való leszokást, akkor például az áfonyás Heets remek megoldás lehet ennek elérése érdekében. A napjainkban hatalmas népszerűségnek örvendő hevítőrudak ugyanis nemcsak a klasszikus dohányzás rengeteg ártalmát mellőzik, de nikotinos és nikotinmentes kivitelben egyaránt elérhetőek.


Amit a nikotinmentes Heetsről tudni érdemes

(2022-05-05)
Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok a nikotinmentes Heets rudak, amelyek dohánylevél helyett tealevelek vagy gyógynövények felhasználásával készülnek és remek alternatívát jelenthetnek a dohányzás okozta függőség leküzdésében.


Minden, amit a hevítőrudakról tudni érdemes

(2022-03-07)
A hevítőrúd napjainkban egyre népszerűbb termékké válik. Pár éve még ismeretlen volt az a technológia, ami egy újszerű megoldást jelent a dohányzás ellen folytatott küzdelemben. Manapság azonban egyre több embert láthatunk hevítő készüléket használni.


Könnyebb a dohányzás abbahagyása a hevítő készülék segítségével

(2022-02-02)
A hevítő készülék az elmúlt évek során hatalmas és egyre növekvő népszerűségre tett szert a dohányosok, de különösen a dohányzásról leszokni szándékozók körében.


Hevítőrúddal a könnyebb leszokásért

(2021-11-18)
A hevítőrúd segítségével folytathatod a napi rutinná vált füstölést, viszont végleg elfelejtheted a dohányfüst, a hamu és a parázs okozta koszt és kellemetlen szagokat!