Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Készülékek


Hevítő készülék kiemelkedő teljesítménnyel

Ha Te is elhatároztad, hogy szeretnél egy életre felhagyni a dohányzással, remek döntést hoztál, ha a hevítőrúd mellett teszed le a voksodat, amihez persze hevítő készülék is kell.


Hevítő készülék

Hevítő készülék tovább

Tisztítás - karbantartás

Tisztítás - karbantartás tovább

Aroma golyó applikátor

Aroma golyó applikátor tovább

Egyéb

Egyéb tovább
Fokozatosan szoktathatod le a szervezetedet a nikotin és az ezzel járó dohányzás káros hatásairól, végezetül pedig a nikotinmentes hevítőrúd révén, a dohánytermékek káros hatásai nélkül tarthatod meg a megszokott rituáléit.

A megfelelő hevítő készülék elengedhetetlen, hogy valóban zökkenőmentesen és kompromisszumok nélkül élvezhessed a hevítőrúd használatát. Webshopunk kínálatában 900, illetve 3500 mAh teljesítménnyel érhető el. A 900 mAh típusú pénztárcabarát megoldás, az olcsóbb ár melletti kisebb teljesítmény értelemszerűen rövidebb üzemidőt eredményez. Ugyanakkor kiváló kiegészítő is lehet a nagyobb, 3500 mAh teljesítményre képes hevítő készülék mellett. Ez utóbbi már minden igényt kielégít, mert lehetővé teszi az egész napon át tartó használatot is. A hevítő készülék praktikus, kis helyen elfér, a különböző színekben készült kivitelek között Te is megtalálhatod a stílusodhoz leginkább illő darabot!