Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Aroma golyó


Az aroma golyó új ízt visz a füstölésbe

Ha Te is a hevítőrudat választotta a dohányzás alternatívájaként, nagy lépést tettél egészsége megőrzése érdekében, amiben az aroma golyó is komoly szerepet kap.


Gyümölcs

Gyümölcs tovább

Déli gyümölcs

Déli gyümölcs tovább

Mentol

Mentol tovább

Üdítő ital

Üdítő ital tovább

Desszert

Desszert tovább

Vegyes ízek

Vegyes ízek tovább
A hagyományos dohánytermékek káros és kellemetlen hatásai nélkül maradhat meg a mindennapi rutin. Tehát nem kell lemondania a dohányzáshoz társított rituáléiról, társasági szokásairól.
 
A hevítőrudak is különböző ízekkel, aromákkal érhetőek el. Ezt a széles választékot tovább bővítheti az aroma golyó használatával. Webshopunk kínálatában a különböző gyümölcsös ízek mellett, a mentol és a népszerű Cola ízesítés is elérhető.

Az aroma golyó használata egyszerű, pár pillanat alatt vihetünk valami új ízt a kiválasztott hevítőrúd mellé. Nem kell mást tenni, mint az applikátor segítségével kilyukasztani a szűrőt, majd az aroma golyót a hevítőrúdba helyezni. Ha korábban is kedvelted a pattintható dohánytermékeket, akkor ezt az élményt könnyedén visszacsempészheti. Az elérhető csomagok 50-100 darabot tartalmaznak, nikotinmentes változatban.